FOTO VIDEO PRO


Profesionalno fotografiranje i video snimanje reklama, događaja, vjenčanja, nekretnina, inetrijera i eksterijera


Foto Video Pro

FOTO VIDEO PRO za usluge profesionalnog fotografiranja i video snimanja dio je informatičke tvrtke Micro Mag d.o.o. iz Crikvenice koja se osim fotografije i videa bavi i izradom profesionalnih internet stranica i programiranih internet aplikacija. Vedran Gašparović guru male tvrtke Micro Mag d.o.o. po zanimanju je programer internet aplikacija, web dizajner, fotograf i videograf. Kako su za samu kvalitetnu izradu internet stranica potrebne i dobre fotografije i dobar video nužan slijed je doveo i do razvoja fotografije i video snimanja s kojim se Vedan bavi od svojih malih nogu dok je u doba osnovne škole naučio razvijati fotografije u školskoj sekciji i to mu je bila amaterska hobi opsesija još od tog vremena. Danas uz veliko znanje i iskustvo to je prešlo u profesionalno bavljenje fotografijom i videom. Na taj način i internet stranice koje napravimo izgledaju bolje, ljepše i profesionalnije jer pružamo kompletnu uslugu izrade u paketu. Posebno smo razvili arhitekturnu fotografiju interijera i eksterijera te noćnu fotografiju koju koristimo za fotografiranje vila i kuća za odmor te apartmana. Uz to fotografiramo i video snimamo razne događaje, evente, krstitke, zabave i sve što vam padne na pamet.

Fotografija i video su priča koja se ne može ispričati rječima i ne kaže se bez razloga da jedna fotografija govori tisuću riječi a rekao bih i jezika. Snimanjem fotografije ili videa zaustavljamo trenutak i otkrivamo njegovo veliko bogatstvo koje u tom trenutku možda ne bismo ni zamjetili. Ostaju nam uspomene tog trenutka za neka nova buduća vremena. Trenutak uhvaćen filmom ili fotografijom uhvaćen je zauvjek i uvjek ćete ga moći ponovno proživjeti.

Vedran Gašparović

Nalazimo se u Crikvenici u centru, a na vaš zahtjev dolazimo u bilo koje mjesto u Hrvatskoj ili u inozemstvu kako bismo za vas ovjekovječili uspomene fotografijom i videom li pak uradili reklamu za vašu tvrtku, obrt, turističku agenciju i slično. Saslušati ćemo vaše želje i potrebe i prema tome ugovoriti cijenu projekta.
Ne zaboravite da naše usluge nisu samo usluge fotografije i video produkcije već i usluge izrade internet ili web stranica za koje reference možete pogledati na našim internet stranicama www.micromag.net


Kontakt

  • Foto Video Pro - Micro Mag d.o.o.
  • Kralja Zvonimira 18, Crikvenica, Hrvatska
  • 00385 95 391 7622
  • vedran.gasparovic@gmail.com
  • fotovideospro@gmail.com
  • Foto & Video produkcija: www.fotovideo-pro.com
  • Izrada internet stranica: www.micromag.net