FOTO VIDEO PRO FOTOGRAFIRANJE INTERIJERA I EXTERIJERA

Fotografiranje apartmana, vila, kuća za odmor, interijera i eksterijera

Profesionalno fotografiranje apartmana, vila, kuća za odmor i ostalih nekretnina, sa svojim interijerima i eksterijerima postalo je obvezno u turističkoj branši kao i prilikom prodaje nekretnina. Poznato je da dobra fotografija prodaje objekt ili smještajnu jedinicu jer dobra prezentacija kupcu zapne za oko. Ljudsko oko voli lijepo pa tako i kupac zastane nad lijepom fotografijom koja mu privuče pažnju.

Priprema za fotografiranje apartmana i vila

Za fotografiranje apartmana ili vila objekt je potrebno pripremiti tako da bude uredan i čist s ponekom dekoracijom poput cvijeća i voća, možda ponekom bocom autohtonog vina i slično da se dobije živost i razbije monotonija zidova pogotovo ako su čisto bijele boje a takvi su najčešći. Na taj način finalne fotografije apartmana biti će primamljive oku gosta koji bi poželio biti u apartmanu ili vili a s druge strane primjeti se trud vlasnika koji drži do urednosti i detalja. Tako uređen i pripremljen privatni smještaj za fotografiranje apartmani ili vile rezultirati će prekrasnim fotografijama spremnim za objavu na internetu a iznajmljivač kao vlasnik smještaja će uskoro vidjeti razliku kod povećanja bookinga profesionalno fotografiranog apartmana ili vile.

Oprema za fotografiranje apartmana i nekretnina

Za dobru fotografiju potrebno je puno znanja i vještine fotografa ali i vrhunske opreme pa tako tek kombinacijom znanja, vještine i opreme nastaje vrhunska fotografija vaše nekretnine apartmana ili vile koja će plijeniti pažnju na tržištu i privući potencijalnog kupca daleko brže od fotografije snimljene mobitelom ili džepnim foto aparatom. Investicija u profesionalnu fotografiju vrlo se brzo vraća a sa dobrom fotografijom vašeg apartmana ili vile i vaš privatni smještaj može postići i višu cijenu na tržištu iznajmljivanja privatnog smještaja ili pak prilikom prodaje vaše nekretnine. U profesionalnu opremu koja se koristi prilikom fotografiranja apartmana spadaju DSLR fotoaparati, širokokutni objektivi, radijski navođene bljeskalice ili fleševi, fotografski stalci ili tripodi, specijalne fotografske glave, panoramske glave za fotografiranje panorama 360 za izradu virtualnih šetnji, fotografska led rasvijeta i ostali fotografski pribor.

Foto Video Pro za vas će izraditi profesionalne fotografije vaše nekretnine, kako interijera, tako i eksterijera. Fotografiramo sa najmodernijom opremom, foto aparatima marke Canon uz korištenje vrhunskih ultra širokokutnih objektiva. Naše linije su ravne i dobrim poznavanjem svjetlosti dolazimo do vrhunske arhitekturne fotografije.

Rasvjeta i osvjetljavanje prostora

Za osvetljavanje prostora koristimo se radijskim bljeskalicama na daljinsko upravljanje, led rasvjetom Aputure Amaran Light Storm američke tvrtke Aputure u kombinaciji sa prirodnim osvjetljenjem. Koristimo se i HDR tehnikom visokog dinamičkog raspona ili takozvanim bracketingom gdje od pet fotografija različitih dispozicija pravimo jednu sa balansiranim svjetlom iznutra i izvana. Isto tako užitak nam je raditi duge dispozicije i fotografije u sumrak, te noćne fotografije interijera i eksterijera.

Fotografiranje nekretnine iz zraka

Fotografiranje nekretnina, apartmanskih objekata, vila, kuća za odmor iz zraka bespilotnim letjelicama ili dronovima ne samo da prikazuje objekt iz druge perspektive i dobro izgleda, već vaš klijent može točno vidjeti gdje se objekt nalazi, da li je blizu plaže, kakav je pogled i okolina oko samog objekta ili ukoliko je u pitanju veće imanje, tada ima potpunu predodžbu gdje se nalazi vaš objekt i kakav mu je okoliš. To je pogotovo zanimljivo iznajmljivačima vila i kuća za odmor i većim lijepim apartmanskim objektima pogotovo ako se nalaze u blizini plaže.

Video snimanje apartmana i vila

Naravno, uz usluge fotografiranja nudimo i usluge video snimanja vašeg objekta, apartmana ili vile iznutra, izvana, iz zraka. O tome više možete pročitati i vidjeti primjere na sljedećoj stranici Video snimanje apartmana vila kuća za odmor. Ukoliko želite snimiti video virtualne šetnje vašim objektom, o tome možete pročitati više ovdje na stranici Video snimanje virtualne šetnje.