FOTO VIDEO PRO FOTO KNJIGA - WEDDING BOOK

Foto knjiga vjenčanja - Wedding Book

Foto knjiga vjenčanja - Wedding Book je printani visoko kvalitetni foto album vašeg vjenčanja. U ponudi je velik broj Wedding bookova sa različitim dimenzijama i koricama od kože i ostalih kvalitetnih materijala koji će vaše uspomene s vašeg vjenčanja čuvati dugi niz godina.

Nakon što su napravljene sve fotografije s vašeg vjenčanja, odabiremo cca 100 - 120 najljepših fotografija za vašu knjigu vjenčanja i u specijalnom softveru pripremamo vaš Wedding book za tisak. Tako pripremljen wedding book ili foto knjiga, šalje se u tiskaru na printanje i uvezivanje i nakon cca 20 do 30 dana vaša foto knjiga dolazi na vašu adresu gdje sa svojom najdražom osobom, obitelji i prijateljima možete uživati prelistavajući fotografije s vašeg vjenčanja na najfinijem papiru. Na foto knjigu ili wedding book mogu se dati tiskati vaša imena i sve što želite po narudžbi.

Za foto knjige mogu se naručiti i zaštitne ili ukrasne kutije s magnetnim zatvaračem koje će štititi vašu foto knjigu od neželjenih vanjskih utjecaja a ujedno će biti i estetski dodatak vašoj foto knjizi ili wedding booku.

U tijeku su rezervacije vjenčanja za 2019 godinu.
Nazovite nas na tel: 095 391 7622Foto knjiga vjenčanja

Wedding book

Wedding book Wedding book Wedding book Wedding book Wedding book Wedding book Wedding book Wedding book Wedding book Wedding book Wedding book Wedding book Wedding book Wedding book Wedding book Wedding book Wedding book Wedding book Wedding book Wedding book Wedding book Wedding book Wedding book Wedding book