FOTO VIDEO PRO FOTOGRAF ZA VJENČANJA

Fotograf za vjenčanja

Fotograf za vjenčanja je osoba koja će na vaš najljepši način ispričati priču o vašoj ljubavi, osoba koja će vas pratiti kroz taj dan i bilježiti sve važne trenutke objektivom kamere u kojima ćete dugo poslije dana vjenčanja moći uživati. Postoji nešto istinsko i lijepo o ljudima kad su zaljubljeni.
Volim oduševljenje i uzbuđenje kad se mladenka i mladoženja prvi put vide na dan vjenčanja i to je moja privilegija da se nalazim u posebnom položaju kao fotograf vjenčanja koji priča priču lijepim fotografijama koje će ovjekovječiti taj trenutak ljubavi našeg mladog para, a fotografije s njihovog vjenčanja ostati će uspomena za cijeli život. Ta ljubav se također odnosi i prenosi na prijatelje i obitelj na dan vjenčanja, a fantastično je kad možete svu tu sreću ispričati kroz fotografije, zamrznuti svu toplinu trenutka.

Fotograf za vjenčanja priča priču o tom sretnom danu dvoje zaljubljenih. Kao fotograf pokušavam bilježiti događaje koji se odvijaju prirodno dokumentirajući stvarne reakcije događaja tijekom dana vjenčanja a istodobno se trudim da uhvatim sve pojedinosti, sreću i zabavu mladenaca, roditelja i prijatelja. U određenim trenucima mješam se s tradicionalnim pristupom kako bih usmjerio svoje nevjeste i mladoženje pod najbolje svjetlo birajući kuteve za lijepe i prirodne portrete. Važno biti sposoban biti fleksibilan i uravnotežiti pravu količinu fotoreportera, spontanosti i tradicionalne vjenčane fotografije za različite situacije s vama dragim osobama. Dan vjenčanja prođe tako brzo, a u godinama nakon vjenčanja, želim da se moje nevjeste i mladoženje mogu na trenutak vratiti kroz fotografije u taj dan i prisjetiti se svih detalja svog vjenčanja i na trenutak se vratiti u mislima tom danu.

Dani vjenčanja su posebni. Ujedinjenje dvoje ljudi, dva života, dvije obitelji. Ali vjenčanja također mogu biti za mladence naporna. Potreban vam je fotograf vjenčanja koji ima iskustvo u rješavanju onoga što će donijeti taj dan, kao i da udovoljava vašem umjetničkom ukusu. Fotograf vjenčanja koji ne samo da neumoljivo traži najljepši i najautentičniji način da se sklada vaša priča o vjenčanju, nego i netko tko može predvidjeti ono što vam treba i mirno reagirati na bilo koju zahtjevniju situaciju i što neprimjetnije je riješiti uz smješak i dozu humora. Neka vam vaš dan vjenčanja bude jedan od najljepših dana u vašem životu a neka vam naše fotografije budu podsjetnik na svu radost toga dana.

Bila bi mi čast ispričati vašu priču i biti fotograf za vaše vjenčanje. Nazovite danas 095 391 7622 ili pošaljite e-mail i porazgovarajmo o vašem vjenčanju. Dozvolite da fotografiramo vaše vjenčanje na odabranim lokacijama i i vašu ljubav zabilježimo predivnim fotografijama.
Vaše zadovoljstvo je najbolja preporuka.

U tijeku su rezervacije za 2019 godinu.
Nazovite nas na tel: 095 391 7622Vedran Gašparović