FOTO VIDEO PRO FOTOGRAFIRANJE VJENČANJA

Fotografiranje vjenčanja

Profesionalno fotografiranje vjenčanja, vaše svadbene svečanosti, jednog od najljepših dana u vašem životu.
Fotografiranje vjenčanja važniji je dio organizacije svečanosti vjenčanja. Prepustite nam da Vaš najljepši dan ovjekovječimo predivnim fotografijama u kojima ćete uživati cjeli svoj život. Dozvolite da se zajedno zabavimo uz foto session na predivnim lokacijama i napravimo nezaboravne fotografije vašeg vjenčanja.
Uvjek težimo da naše fotografije budu unikatne, napravljene na nekoliko lokacija kako biste sa vašeg vjenčanja imali što više uspomena. Osjećajte se opušteno uz svojeg dragog ili dragu a na nama je da vam izradimo fotografije u kojima ćete uživati godinama poslije.
Vaše vjenčanje započinjemo fotografiranjem priprema mlade i mladoga, kumova, roditelja i prijatelja u vrlo opuštenoj atmosferi. Zatim nastavljamo sa fotografijama dolaska mladog po mladu, zajedničkim foto sessionom do odlaska u crkvu ili kod matičara. Foto session nakon vjenčanja zaljubljenog para na odabranoj lokaciji. Slijedi odlazak u restoran sa fotografiranjem uzvanika zatim prvi ples našeg upravo vjenčanog mladog para. Krademo vas nakratko za foto session i fotografiranje u zalazak sunca uz more na odabranoj lokaciji. Nakon veselog foto sessiona vraćamo se u restoran i nastavljamo s fotografiranjem vaše zabave i partija u restoranu do rezanja torte i bacanja podvezice i kravate. Nakon cijelog dana i nezaboravne večeri osim svoje najdraže osobe u zagrljaju imati ćete puno predivnih fotografija, nezaboravnih uspomena vaše velike ljubavi. Vašu ljubav fotografiramo s ljubavlju. Želimo da i vi nas pamtite po lijepim fotografijama kao što ćete pamtiti svoj najdraži dan u životu.

Cijene fotografiranja

Za fotografiranje vjenčanja molimo vas da nas kontaktirate. Naše cijene fotografiranja su pristupačne. U cijenu obično ulazi naš rad - fotografije snimljene u RAW formatu i obrađene u fotografskom softveru. Dobijete od 800 do 1000 najboljih obrađenih fotografija na USB stiku. Gotove fotografije na memorijskom stiku ili mediju po želji dobijete u roku od maksimum 10 dana tako da ubrzo možete uživati u njima.
Dodatna usluga je izrada Wedding booka ili foto knjige. Vi odaberete tip wedding booka sa odabranom vrstom uveza i mi ga softverski pripremimo za tisak te naručimo printanje za vas te vam ga isporučimo čim bude isprintan.

Oprema za fotografiranje vjenčanja

Za fotografiranje vašeg vjenčanja koristimo Canon Full Frame foto aparate zadnje generacije sa Canon L series IS USM objektivima, Canon flash speedlite bljeskalice, Godox studio flash, Manfrotto Lastolite softbox, Manfrotto tripod, Lastolite gel pack i ostalu Manfrotto dodatnu opremu. Po želji radi snimanja iz više kuteva snimamo s dodatnim fotografom.

Fotograf za vjenčanja

Fotograf za vjenčanja je osoba koja će vaš najljepši trenutak pretočiti u prelijepe fotografije u kojima ćete uživati cijeli život. Fotograf za vjenčanja je osoba uz koju ćete provesti vaš nezaboravni dan, zabaviti se, nasmijati i koja će vas opustiti u trenucima vašeg vjenčanja. Fotograf za vjenčanja je čovjek koji će predivan dan vjenčanja učiniti još ljepšim.

Foto Video Pro za vas će izraditi profesionalne fotografije vašeg vjenčanja koje će vam zauvjek ostati u sjećanju ne samo po ljepoti samog događaja vašeg vjenčanja, već i po druženju sa nama i fotografijama koje će vas uvjek prisjećati na vaš najljepši dan kada ste svojoj ljubavi rekli sudbonosno da. Fotografiramo sa najmodernijom opremom, full frame foto aparatima marke Canon uz korištenje vrhunskih profesionalnih Canon objektiva L serije.

Foto i video paket

Kod nas dragi mladenci možete naručiti foto-video paket, fotografiranje i video snimanje vašeg vjenčanja. To je najpopularniji paket u kojem uz nezaboravne fotografije dobivate i video snimak vašeg vjenčanja sniman najmodernijom opremom. Više o video snimanju možete pročitati ovdje (kliknite): VIDEO SNIMANJE VJENČANJA

U tijeku su rezervacije za 2019 godinu.
Nazovite nas na tel: 095 391 7622