FOTO VIDEO PRO VIDEO VIRTUALNA ŠETNJA ZA APARTMANE VILE

Video snimanje virtualne šetnje za apartmane i vile

VIDEO SNIMANJE VIRTUALNE ŠETNJE APARTMANOM VILOM ILI KUĆOM ZA ODMOR
Video snimak virtualne šetnje apartmanom, vilom ili kućom za odmor najbolji je oblik prezentacije vašeg objekta jer gost doživljava vaš objekt sa udaljene destinacije kao da se nalazi u njemu.

Kako se snima virtualna video šetnja?

Virtualna video šetnja objektom snima se elektronskim gimbalom ili stabilizatorom kamere. Tehnologija je ista onakva kakvu imaju dronovi ili bespilotne letjelice samo je namjenjena snimanju sa velikim i teškim profesionalnim kamerama i objektivima sa tla umjesto iz zraka. Snimak izgleda poput pravog filmskog, kao da je snimljeno filmskim kranom i gost ima osjećaj kao da se nalazi u apartmanu ili vili i sam kroz nju prolazi. Snimamo u HD i 4K rezoluciji s tim da je cijena 4K dvostruko veća od HD rezolucije zbog trostruko duljeg vremena obrade velikih 4K snimaka. Za Youtube 4K snimak može trajati najviše dvije i pol minute, dok za HD Youtube dozvoljava do 10 minuta. 4K fajlovi su 4 puta veći od HD fajlova.
Klijent sam izabere željenu rezoluciju snimanja. Snima se sa DSLR i profesionalnom video kamerom. Gotov video postavlja se na Youtube kanal i može se povući ili instalirati na vaše internet stranice. Na video se ugrađuju kontakt podaci, email, telefon, web adresa za direktan kontakt sa Youtube kanala i opisi objekta na dva jezika. Ništa ne dočara vaš objekt onakvim kakav jest poput videa. Gost dobiva potpun uvid u ono šta ga čeka na licu mjesta kada odabere vaš objekt. Objekt mora biti pripremljen za snimanje, uredan, čist i dekoriran, kako bi snimak bio što ljepši i atraktivniji. Za snimanje se koristi profesionalna LED rasvjeta Aputure Amaran Light Storm trenutno najbolja i najkvalitetnija na svijetu kako bi osvjetljenje bilo što bolje i prirodnije. Po uzoru na najveće arhitehturalne videografe iz Sjedinjenih Američkih Država koji su prvi uveli ovakav način prikaza nekretnina ponajviše vila za prodaju i najam u Americi, mi smo prvi koji smo taj način snimanja uveli u Hrvatskoj. Iza nas je pozamašan broj radova koje možete vidjeti pod stranicom reference na našim internet stranicama www.fotovideo-pro.com sa opisom snimanja. Prednosti osim samog fantastičnog vizualnog doživljaja vaše nekretnine su te što posjetioc vaš objekt može pronaći na Youtube kanalu tražeći destinaciju u kojoj se vaš objekt nalazi.
Osobno smatram a tako smatraju i svjetski stručnjaci iz naše branše da je ovakav prikaz nekretnine najbolji mogući, filmski dotjeran u postprodukciji i plijeni pažnju, ističe se od ostalih. Nikakva 360 šetnja objektom niti fotografija ne može nadmašiti vrhunski video prikaz. Video prikaz daje vjerodostojnost vašem objektu jer gost vidi sve upravo onako kako jest i kako će ga on doživjeti na licu mjesta nakon šta rezervira vaš apartman ili vilu. Video snimak nije fotografija, to je 25 fotografija u sekundi napravljenih vrhunskom opremom za video snimanje koji će vašeg gosta definitivno ostaviti bez daha. Video snimak možete djeliti po svim društvenim mrežama, možete ga snimiti na DVD i pokloniti gostima koji će ga kasnije rado prikazivati i hvaliti se gdje su proveli godišnji odmor.
Video snimak će vam zasigurno donijeti više rezervacija nego ikada prije. Govorim iz iskustva nakon preko stotinu napravljenih uradaka i zadovoljnih iznajmljivača privatnog smještaja. Video virtualne šetnje objekta može se kombinirati se s zračnom snimkom nekretnine a spajanjem kadrova dobivamo proizvod, film koji definitivno donosi rezervacije i novce. Za vrhunsku fotografiju i video prikaz vašeg objekta slobodno nas kontaktirajte a mi ćemo učiniti sve da vaš objekt na tržištu bude na najbolji mogući način istaknut i zablista u moru svih drugih objekata. Naš profesionalni rad donosi novac iznajmljivačima i iza toga stojimo. Svaki naš rad donosi novu preporuku zadovoljnog iznajmljivača. Svakom poslu posvetimo se kao da ga radimo za sebe jer fotografija i video su umjetnost a umjetniku je svaki njegov rad poput vlastitog djeteta s kojim se uvjek voli pohvaliti. Naručite već danas fotografiranje i video snimanje vašeg apartmana, kuće za odmor ili vile. Uratke i primjere možete vidjeti na ovim internet stranicama Foto Video Pro .

Pogledajte naše radove

Organic Gardens Villa Crikvenica Villa Mirabilis Bribir Kuća za odmor Casa Margareta Villa Periska Izleti Šare Tours i susret s delfinima Apartmani Ivan Šare Apartmani Nikola Crikvenica Luksuzni apartman Monty's beach bar pseći maraton Apartman Sea La Vie u Crikvenici Video snimanje Box Bar Crikvenica Crikvenica 2017 destinacije Apartmani Adriana Apartmani Ivanka Selce Fotografiranje apartmana Di Blu Fotografiranje apartmana Kraljevica Love story Maja i Matijas video i fotografije Apartmani Kristal Paris Novalja Vjenčanje Crikvenica Damjan i Emra Sun Life apartmani Crikvenica Video snimanje i fotografiranje apartmani Colosseum Pansion Restoran Sidro Selce fotografije i video Fotografiranje plovila za iznajmljivanje Crikvenica Ana Rucner koncert u Crikvenici Fotografiranje krštenja Apartmani Michelle Crikvenica Planinska kuća za odmor Krmpote Fotografiranje vile s bazenom Fotografiranje apartmana Selce Vjenčanje u Crikvenici Fotografiranje i video kuća za odmor Novi Vinodolski Fotografiranje i video snimanje apartmana Novi Vinodolski Vila Ninna Grižane fotografiranje i video snimanje vile Fotografiranje vjenčanja u Selcu Profesionalno fotografiranje hrane Team building fotografiranje i video snimanje Portrait foto session Fotografiranje portreta za foto knjigu Fotografiranje krštenja Jadranovo i Drivenik Fotografiranje krštenja Dramalj Fotografiranje apartmana Selce Fotografiranje djevojačke zabave na moru u Crikvenici Fotografiranje Vile Vita Crikvenica Vjenčanje na brodu Lord Crikvenica Obiteljska fotografija na odmoru Fotografiranje vile pokraj Opatije Fotografiranje kamene vile pokraj Crikvenice Fotografiranje djece krštenje u Bribiru Obiteljska fotografija u Selcu pokraj Crikvenice Fotografiranje i video snimanje vile u Crikvenici Fotografiranje vile pokraj Pule Fotografiranje godišnjice braka Fotografiranje beba i male djece Fotografiranje namještaja za prodaju stolice Villa Sun Crikvenica fotografiranje i video snimanje Fotografiranje vile u Bribiru Fotografiranje luksuzne vile u Bribiru Fotografiranje vile Banjole Obiteljska fotografija Novi Vinodolski Fotografiranje krizme u Bribiru Harley Davidson moto susret Villa Spa Dramalj - fotografiranje vile Fotografiranje vile u Fužinama - Villa Rina Prva pričest Selce Obiteljsko fotografiranje na odmoru u Crikvenici Obiteljsko fotografiranje na odmoru u Selcu Obiteljsko fotografiranje na odmoru u Istri Fotografiranje vile u Bribiru Fotografiranje vile otok Krk Fotografiranje vile Crikvenica Fotografiranje vjenčanja Crikvenica