FOTO VIDEO PRO VIRTUALNE ŠETNJE I PANORAME 360

Virtualne šetnje i panorame 360 za apartmane, vile, hotele, restorane

Virtualne ture ili šetnje s panoramama od 360 stupnjeva jedan su od najmodernijih i najrealnijih prikaza uz video šetnju vašeg objekta, apartmana, vile, restorana i slično. Atraktivno se prezentira vaš prostor na moderan i interesantan način, a potencijalni gost ima priliku da se osjeća kao da je u tom prostoru, da ga pregleda u svim smjerovima. Izradom virtualne šetnje 360 stupnjeva u prednosti ste pred konkurencijom jer gostu dajete na uvid vaš prostor u svim dimenzijama, dajete mu da se osjeća kao da je u njemu i uvelike povećavate mogućnost realizacije posla ili iznajmljivanja svog prostora, bio to apartmani ili vila ili pak restoran, bar, hotel itd.

Google trusted photographer za Google My Business i Street View

Kao Google trusted photographer, osoba koja je licencirana od Googla za postavljanje virtualnih šetnji na vaš Google Business račun, u mogućnosti smo za vas izraditi virtualne šetnje 360 sa uploadom na vaš Google My Business profil a ta šetnja spaja se na Google Street View, tako da potencijalni gost pretražujući po Google mapi može ući i virtualno pregledati vaš prostor. Prilikom pretrage na Googlu, objekt koji sadrži virtualnu šetnju Google prepoznaje i automatski bolje rangira tj pozicionira na Google tražilici jer takav objekt sa takvim prikazom ulijeva povjerenje kod gosta.

Virtualna šetnja na vašim internet stranicama

Virtualne šetnje postavljaju se i na vaše internet stranice u visokoj rezoluciji sa svim detaljima. Sve virtualne šetnje prilagođavaju se za prikaz na mobilnim uređajima i kako okrećete svoj smartphone uređaj tako se krećete kroz prostor kao da ste u njemu. Najljepše ćete to vidjeti ako isprobate jednu od naših virtualnih šetnji i vidite kako to funkcionira i radi u stvarnosti.

Kako se izrađuju profesionalne virtualne šetnje?

Da bi se izradila profesionalna virtualna šetnja 360 potrebno je izraditi panorame prostora 360 stupnjeva za svaku prostoriju ili prostor u objektu i izvan objekta pa čak i iz zraka prema želji naručioca. Svaka panorama (tako ih mi izrađujemo radi visoke kvalitete slike) radi se tako da snimamo 12 x 3 znači 36 fotografija u dva reda i u 3 dispozicije koje se zatim spajaju i stapaju u jednu visokokvalitetnu panoramu visoke rezolucije. Tako nastaje panorama 360 za jedan prostor tj sa jedne točke gledanja. Spajanjem više takvih panorama 360 izrađuje se virtualna šetnja vašim objektom. Cijena izrade virtualne šetnje objekta ovisi o broju točaka gledanja tj o broju izrađenih panorama 360 koje se spajaju u virtualnu turu ili šetnju. Virtualne ture ili šetnje snimamo sa profesionalnim Canon DSLR fotoaparatima i ultra širokim objektivima sa profesionalnim stativom i posebnom panoramskom glavom za tu namjenu Nodal Ninja. Na vašu virtualnu šetnju može se ugraditi i video, tekstovi, dodatne fotografije a tu su i mnoge druge mogućnosti koje se dogovaraju prije same izrade virtualne šetnje.

Virtualne šetnje su jednostavno nešto što već sada morate napraviti za svoj posao kako biste bili ispred konkurencije i dobili bolju poziciju na Googlu. Virtualna šetnja je po Googlu koji diktira pravila weba must have ili ono što morate imati da biste zadobili povjerenje klijenta, gosta, kupca itd i bolje se rangirali od onih koji još virtualnu šetnju za svoj posao nisu dali izraditi.

Nazovite nas na tel: 095 391 7622 i naručite virtualnu šetnju za svoj objekt.

Primjeri virtualnih šetnji 360Pogledajte i ove radove

Organic Gardens Villa Crikvenica Villa Mirabilis Bribir Kuća za odmor Casa Margareta Villa Periska Izleti Šare Tours i susret s delfinima Apartmani Ivan Šare Apartmani Nikola Crikvenica Luksuzni apartman Monty's beach bar pseći maraton Apartman Sea La Vie u Crikvenici Video snimanje Box Bar Crikvenica Crikvenica 2017 destinacije Apartmani Adriana Apartmani Ivanka Selce Fotografiranje apartmana Di Blu Fotografiranje apartmana Kraljevica Love story Maja i Matijas video i fotografije Apartmani Kristal Paris Novalja Vjenčanje Crikvenica Damjan i Emra Sun Life apartmani Crikvenica Video snimanje i fotografiranje apartmani Colosseum Pansion Restoran Sidro Selce fotografije i video Fotografiranje plovila za iznajmljivanje Crikvenica Ana Rucner koncert u Crikvenici Fotografiranje krštenja Apartmani Michelle Crikvenica Planinska kuća za odmor Krmpote Fotografiranje vile s bazenom Fotografiranje apartmana Selce Vjenčanje u Crikvenici Fotografiranje i video kuća za odmor Novi Vinodolski Fotografiranje i video snimanje apartmana Novi Vinodolski Vila Ninna Grižane fotografiranje i video snimanje vile Fotografiranje vjenčanja u Selcu Profesionalno fotografiranje hrane Team building fotografiranje i video snimanje Portrait foto session Fotografiranje portreta za foto knjigu Fotografiranje krštenja Jadranovo i Drivenik Fotografiranje krštenja Dramalj Fotografiranje apartmana Selce Fotografiranje djevojačke zabave na moru u Crikvenici Fotografiranje Vile Vita Crikvenica Vjenčanje na brodu Lord Crikvenica Obiteljska fotografija na odmoru Fotografiranje vile pokraj Opatije Fotografiranje kamene vile pokraj Crikvenice Fotografiranje djece krštenje u Bribiru Obiteljska fotografija u Selcu pokraj Crikvenice Fotografiranje i video snimanje vile u Crikvenici Fotografiranje vile pokraj Pule Fotografiranje godišnjice braka Fotografiranje beba i male djece Fotografiranje namještaja za prodaju stolice Villa Sun Crikvenica fotografiranje i video snimanje Fotografiranje vile u Bribiru Fotografiranje luksuzne vile u Bribiru Fotografiranje vile Banjole Obiteljska fotografija Novi Vinodolski Fotografiranje krizme u Bribiru Harley Davidson moto susret Villa Spa Dramalj - fotografiranje vile Fotografiranje vile u Fužinama - Villa Rina Prva pričest Selce Obiteljsko fotografiranje na odmoru u Crikvenici Obiteljsko fotografiranje na odmoru u Selcu Obiteljsko fotografiranje na odmoru u Istri Fotografiranje vile u Bribiru Fotografiranje vile otok Krk Fotografiranje vile Crikvenica Fotografiranje vjenčanja Crikvenica Fotografiranje automobila za prodaju
form>